RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 14 » Ніколь Перлман напише сценарій до «Капітана Марвел»?
18:12
Ніколь Перлман напише сценарій до «Капітана Марвел»?
Як повідомляє Variety, студія Marvel запропонувала Ніколь Перлман і Мег ЛеФов очолити роботу над сценарієм фільму «Капітан Марвел».

Для ЛеФов екранізація коміксів про Керол Денверс може стати першим в кар'єрі супергеройський проектом. Її перу належить сценарій анімаційного блокбастера «Головоломка», прем'єра якого запланована на 18 червня. Перлман вже має досвід успішної співпраці з Marvel. У 2009 році вона увійшла в число авторів, яким було дано завдання скласти сюжети фільмів за мотивами не надто відомих широкому загалу коміксів. Ніколь вибрала як свsq проект «Вартових Галактики», а на початку 2012 року в роботі над сценарієм з нею почав співпрацювати Джеймс Ганн.



Як повідомляється, Ніколь і Мег вели роботу над двома різними версіями тексту, кожна з яких справила настільки незабутнє враження на президента Marvel Кевіна Файгі, що він вирішив запропонувати сценаристці об'єднатися в команду. Режисерське крісло «Капітана Марвел» боси студії також розраховують віддати представниці прекрасної статі.

За чутками, Marvel вже знайшла виконавицю ролі Керол Денверс, але кілька днів тому Файгі спростував інформацію про те, що глядачі познайомляться з супергероїню вже в «Ері Альтрона».

Переглядів: 570 | Додав: Elnino | Теги: капітан марвел, новини, фільм, Ніколь Перлман, сценарій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |