RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 3 » Ніган не залишив би Губернатору жодного шансу
16:07
Ніган не залишив би Губернатору жодного шансу
Якби у всесвіті "Ходячих мерців" трапився поєдинок між двома найяскравішими лиходіями коміксу і серіалу, знятого за його мотивами, Губернатором і Ніганом, виконавець ролі останнього, Джеффрі Дін Морган, готовий поставити всі гроші на свого героя. В інтерв'ю виданню Entertainment Weekly на запитання, хто з двох лиходіїв здобув би перемогу в сутичці, актор, не замислюючись, вибрав садиста з бейсбольною битою.

"Губернатор навіть близько не стоїть, - довірливо сказав Морган. - Повірте, я дуже добре ставлюся до Девіда Морріссі, але у нього б не було ні єдиного шансу. Взагалі жодного. Я можу виставити Нігана проти кого завгодно. У нього блискучий розум, його ніщо не стримує, і він безстрашний. Губернатор трохи божевільний. А у Нігана все чітко. Мені дуже шкода, тому що я дійсно люблю Девіда. він приголомшливий. я працював з ним протягом року, і кращого хлопця, ніж він не зустрінеш. але Губернатор поруч з Ніганом навіть не валявся ".



Беручи до уваги впевненість Моргана в здатності Нігана обійти лідера Вудбері, який одного разу успішно зруйнував в'язницю, можна тільки припускати, наскільки буде небезпечний лиходій в майбутньому сьомому сезоні "Ходячих мерців". Морган напевно знає, про що говорить, оскільки на момент написання даної замітки знімається восьмий епізод наступного сезону.
Переглядів: 746 | Додав: Elnino | Теги: губернатор, Ніган, ходячі мерці, новини, комікси | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |