RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 19 » Незалежні студії відправлять Зорро в майбутнє
09:00
Незалежні студії відправлять Зорро в майбутнє
Незалежні студії Lantica Media і Sobini Films вирішили відправити Зорро в постапокаліптичне майбутнє. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Дія картини з робочою назвою "Zorro Reborn" відбуватиметься на території сучасної Каліфорнії, як і в оригінальних новелах початку 20-го сторіччя, проте герою в масці доведеться боротися не тільки з корумпованими представниками влади, але і з куди більш екзотичними ворогами.



Зйомки картини повинні стартувати в березні 2016 року у студії Pinewood в Домініканській республіці. Проект буде представлений потенційним покупцям на прийдешньому кінофестивалі в Торонто. Виконавець головної ролі і режисер поки не вибрані.

Відзначимо, що раніше студія 20th Century Fox прагнула відправити Зорро в незвичну для нього реальність, наприклад в майбутнє, однак цим планам так і не судилося реалізуватися.

Останньою на момент написання даної замітки вдалою екранізацією легенд про Зорро став фільм "Маска Зорро", випущений в 1998 році. Головну роль у ньому зіграв Антоніо Бандерас. Примітно, що це був перший за 80 років випадок в історії Голлівуду, коли Зорро зіграв іспаномовний актор. У прокаті картина заробила 250 мільйонів доларів.
Переглядів: 621 | Додав: Elnino | Теги: Zorro Reborn, Зорро, Pinewood, фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |