RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Лютий » 25 » New Line екранізує чергову книгу Гейл Форман
20:44
New Line екранізує чергову книгу Гейл Форман
Як стало відомо інформаційному порталу THR, компанія New Line придбала права на екранізацію нової книги Гейл Форман I Was Here. Спродюсує проект сама Форман і Андреа Джонстон.

Дія обертається навколо 18-річної Коді. Її найкраща подруга Мег раптово здійснює самогубство, і тепер головній героїні доведеться знайти відповіді на всі її запитання. Коді відправляється в сміливу і небезпечну подорож. Покинувши рідне містечко в штаті Вашингтон, вона занурюється в нічне життя Сіетла, потрапляє в пустелі Невади і пізнає невідомі темні сторони власної душі.

У пошуку відповідей на питання «Навіщо?» І «Як?» Головна героїня починає розуміти справжнє значення любові, дружби, провини і прощення.



Відомий письменник і сценарист Стівен Чбовскі («Добре бути тихонею») про нову книгу Форман висловився так: «Це неймовірно вдала комбінація з таємниць, трагедій і любові. Гейл представила на наш суд чесне зображення тієї хоробрості, яка необхідна в житті, щоб пережити страшну втрату ».

Екранізація нового роману стане не першим випадком співпраці Форман з New Line: до цього письменниця працювала зі студією над створенням фільму «Якщо я залишуся» з Хлоєю Грейс Морец в головній ролі. Також нещодавно компанія Universal викупила права на книги Форман Just One Day і Just One Year, за мотивами яких бажає зняти одну картину про кохання.

Переглядів: 589 | Додав: Elnino | Теги: Гейл Форман, New Line, новини, фільм, I Was Here | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |