RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 30 » Netflix замовив виробництво серіалу «Каратель»
08:44
Netflix замовив виробництво серіалу «Каратель»
Джон Бернтал повернеться до ролі Карателя в сольному серіалі, перший сезон якого потоковий сервіс Netflix замовив до виробництва. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Сценарист "Ганнібала" Стів Лайтфут призначений виконавчим продюсером і шоураннером телекомікса і напише сценарій до двох перших епізодів.

Чутки про те, що Netflix планує зняти серіал, присвячений Френку Каслу або карателю, були підтверджені виданням The Hollywood Reporter в січні поточного року.

"Для мене складний і непередбачуваний Френк Касл - неймовірно цікавий герой, і я в захваті від думки, що зможу зануритися в його світ, - сказав Лайтфут в своїй заяві. - Після того, як я побачив гру Джона в" Шибайголові ", мені не терпиться попрацювати з ним, щоб розвинути історію цього антигероя в його власному шоу ".

"Ми хотіли б подякувати фанатам за їх наполегливі вимоги показати більше сцен за участю Джона в ролі Карателя з" Шибайголови ". Тепер, коли у нас є шоураннер Стів Лайтфут, який пише захоплюючі сценарії, ми з радістю знімемо" Карателя "на Netflix", - зазначив у свою чергу глава Marvel Television і виконавчий продюсер серіалу "Каратель" Джеф Лоеб.

Каратель буде шостим серіалом спільного виробництва Netflix і Marvel після коміксів "Шибайголова", "Джессіка Джонс", "Люк Кейдж", "Залізний кулак" і міні-серіалу "Захисники".
Переглядів: 597 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Netflix, Marvel, новини, Джон Бернтал, Каратель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |