RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 28 » Netflix замовив продовження «Жаркого американського літа»
14:47
Netflix замовив продовження «Жаркого американського літа»
Потоковий сервіс Netflix замовив виробництво восьмисерійного серіалу "Wet Hot American Summer: Ten Years Later", який стане телевізійним сиквелом фільму 2001 року "Спекотне американське літо". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

У серіалі, яким займаються творці повнометражної картини Майкл Шоуолтер і Девід Уейн, дія розгортається через 10 років після подій фільму. Шанувальники фільму пам'ятають, як в кінці культової комедії герой Бредлі Купера Бен сказав: "Давайте пообіцяємо, що рівно через десять років ми зустрінемося знову і подивимося, якими ми всі стали".

"Wet Hot American Summer: Ten Years Later" це вже другий проект Netflix, що має відношення до фільму. Стрімінговий гігант торік випустив восьмисерійний приквел "Спекотне американське літо: Перший день табору", в якому знялися зірки оригінального складу. Сценарій до сиквелу знову напишуть Шоуолтер і Уейн, а останній займеться постановкою.



Акторський склад сиквела ще офіційно не підтверджений, але шанси на повернення зірок, включаючи Купера, Емі Барнс, Кена Маріно, Пола Радда, Крістофера Мелоні і Елізабет Бенкс, великі. Однак не варто забувати про можливий конфлікт знімальних графіків, оскільки всі актори зайняті в сторонніх проектах.
Переглядів: 655 | Додав: Elnino | Теги: 2 сезон, сеірал, Netflix, Спекотне американське літо, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |