RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 20 » Netflix відродить серіал «Дівчата Гілмор»
13:58
Netflix відродить серіал «Дівчата Гілмор»
"Дівчата Гілмор" повертаються на телебачення. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, потоковий сервіс Netflix веде переговори по воскресінню популярної драматичної комедії з її творцем Емі Шерман і виконавицями головних ролей - Лорен Грем і Алексіс Бледел.
За даними різних джерел, Netflix має намір зняти чотири півторагодинні фільми, а не серіал, що складається з десяти епізодів. Драмеді, що вийшла на каналі The WB в 2000 році, користувалася великим успіхом на потоковому сервісі.

"Дівчата Гілмор" проіснували сім сезонів і налічують 153 епізоди. Сьомий заключний сезон серіалу транслювався каналом The CW, а Девід С. Розенталь змінив Шерман на посту виконавчого продюсера, після того, як та покинула проект через конфлікт зі студією. Потенційний проект Netflix дасть можливість Шерман не тільки повернутися до свого дітища, а й сказати останнє слово.



На момент написання новини ведуться переговори про повернення акторів з оригінального складу, однак, навряд чи серед них буде Мелісса МакКарті ("Шпигунка"). У актриси щільний знімальний графік у зв'язку з майбутніми повнометражними проектами "Мисливці за привидами 3" і "Мішель Дарнелл".
Netflix також працює над відродженням ситкому "Full House" ("Повний будинок"), який буде називатися "Fuller House" і над наступним сезоном серіалу "Уповільнений розвиток", який спочатку транслювався каналом Fox.

Незважаючи на те, що контракти ще не підписані, інсайдери стверджують, що виробництво відродженого телепроекту почнеться на початку 2016 року.
Переглядів: 796 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 8 сезон, Netflix, Емі Шерман, новини, Дівчата Гілмор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |