RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 29 » Netflix продовжив серіал «Картковий будиночок» на п'ятий сезон
19:54
Netflix продовжив серіал «Картковий будиночок» на п'ятий сезон
Напередодні прем'єри четвертого сезону серіалу "Картковий будиночок" Netflix продовжив політичну драму на п'ятий сезон. З достовірного джерела видання The Hollywood Reporter стало відомо, що творець шоу Бо Уіллімона покидає телепроект. На момент написання замітки невідомо, хто замінить його на цій посаді.

"Випереджаючи прем'єру четвертого сезону, Netflix і компанія-виробник Media Rights Capital раді оголосити про повернення" Карткового будиночка "з п'ятим сезоном в 2017 році. Разом з тим творець і шоураннер Бо Уіллімон покидає популярний серіал, - йдеться в заяві потокового сервісу. - Ми у великому боргу перед Бо за його роботу над "картковим будиночком" з першого і до четвертого сезону. Будучи номінантом на премію "Оскар", з "картковим будиночком" він зробив свій перший крок на ТБ і створив воістину чудову роботу, яка займає своє почесне місце в історії телебачення. Продюсери, актори і члени команди приєднуються до нас із побажанням Бо успіху в його наступних творчих проектах ".



Уіллімона адаптував однойменний британський міні-серіал каналу BBC. Шоу допомогло Netflix заявити про себе як про повноправного гравця на ринку оригінального контенту. Драма, головні ролі в якій виконую Кевін Спейсі і Робін Райт, з самого початку є лауреатом і номінантом найпрестижніших телевізійних премій.
Переглядів: 726 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Netflix, новини, 5 сезон, Картковий будиночок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |