RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 14 » Netflix продовжив «Родовід» на третій сезон
09:53
Netflix продовжив «Родовід» на третій сезон
Потоковий сервіс Netflix продовжив серіал "Родовід" на третій сезон. Продовження сімейної драми вийде в 2017 році. Третій сезон буде коротше традиційного тринадцятисерійного на три епізоди. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Виробництво третього сезону трилера, що розгортається у Флоріда-Кіс, було під великим сумнівом, оскільки програма податкових пільг штату Флорида минула в 2016 році, і законодавчий орган штату проголосував проти поповнення фондів. 



Акторський склад і знімальна команда протягом декількох місяців чекали вирішення ситуації. Ведучий сценарист серіалу Кетрін Уотерс написала в січні 2016 року в Facebook звернення до бізнесменів Флорида-Кіс з проханням посприяти в питанні податкових пільг, зазначивши, що серіал надав позитивний вплив на місцевий бізнес і туризм на островах.

Зі свого боку творці серіалу і його виконавчі продюсери Гленн Кесслер, Деніел Зелман і Тодд А. Кесслер на прем'єрі другого сезону в Лос-Анджелесі заявили, що в їх плани входили п'ять-шість сезонів. На даний момент поки невідомо, чи переміститься виробництво серіалу з Флориди або залишиться на колишніх локаціях.
Переглядів: 687 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 3 сезон, Netflix, новини, Родовід | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |