RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 15 » Netflix купив права на спін-офф «Офісу»
15:26
Netflix купив права на спін-офф «Офісу»
Потоковий сервіс Netflix придбав права на спін-офф культового комедійного серіалу "Офіс" "David Brent: Life On The Road", знятого в форматі телевізійного фільму. Цією новиною поділився творець оригінального серіалу Рікі Джервейс, популярний британський комік, актор, продюсер і шоумен, який взяв участь в шоу "Opie with Jim Norton Show". Його слова цитує видання Deadline.

Зокрема Джервейс сказав наступне: "Це приголомшлива новина і до того ж надсекретна, тому-то я і викладаю її вам. Netflix знову все купив. Для мене це круто, тому що я за те, щоб мій фільм побачили 20 мільйонів чоловік, а не півмільйона, які сходять на нього в кіно ".



Компанія Entertainment One (eOne), яка спонсорувала виробництво фільму нарівні з BBC, володіє правами на дистрибуцію проекту в Великобританії, Австралії та Новій Зеландії і планує випустити фільм в театральний прокат в серпні поточного року. Для передплатників Netflix в усьому світі фільм буде доступний з 2017 року.

"David Brent: Life On The Road" як і "Офіс" знятий Джервейсом за власним сценарієм в жанрі псевдодокументалістика і концентрується на Девіді Бренті (Джервейс), колишньому менеджерові регіонального відділу паперової компанії Wernham Hogg, який не здатний до виконання посадових обов'язків і не вміє по -людські ставитися до підлеглих. Через 15 років після подій серіалу Брент продовжує здійснювати свою заповітну мрію - стати рок-зіркою. Ця тема була порушена в спеціальному різдвяному випуску 2003 року.

На момент написання замітки Netflix утримується від коментарів. Прем'єра в Великобританії відбудеться 19 серпня 2016 року.
Переглядів: 680 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Офісу, Netflix, спін-офф, новини, Рікі Джервейс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |