RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 14 » Netflix купив комедію Чака Лоррі про марихуану
16:25
Netflix купив комедію Чака Лоррі про марихуану
Потоковий сервіс Netflix замовив виробництво двадцатісерійної комедії Чака Лоррі ( "Теорія великого вибуху") "Disjointed", головну роль в якій виконає Кеті Бейтс ( "Американська історія жахів"). Лоррі і колишній провідний письменник гумористичного новинного шоу "The Daily Show" Девід Джавербаум напишуть сценарій і розділять обов'язки виконавчих продюсерів комедійного проекту Warner Bros TV. Про це повідомляє видання Deadline.

В "Disjointed" лауреатка премій "Оскар" і "Еммі" Бейтс зіграє адвоката, яка все життя бореться за легалізацію марихуани і мріє стати власницею аптеки в Лос-Анджелесі, яка торгує коноплями.



Комедійний проект був високо оцінений в колах сценаристів, коли був вперше виставлений на продаж. Відзначали, що новий серіал - це "Теорія великого вибуху", де головні герої не генії науки, а продавці трави. У героїні Бейтс на підхваті буде три "садівника", її двадцятирічний син і проблемний охоронець. Кастинг на ці ролі ще ведеться.

Бейтс завоювала першу "Еммі" в 2012 році за гостьову роль в ситкомі "2,5 людини", а другу за роль в третьому сезоні "Американської історії жахів: Шабаш". Актриса продовжить зніматися у Райана Мерфі і з'явиться шостому сезоні антології.
Переглядів: 687 | Додав: Elnino | Теги: Чак Лоррі, комедія, Бейтс, Netflix, новини, марихуана, Disjointed | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |