RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 11 » Нешвілл» знайшов "новий дім" на Hulu і CMT
08:35
Нешвілл» знайшов "новий дім" на Hulu і CMT
Серіал "Нешвілл", скасований каналом ABC після четвертого сезону, зусиллями виконавчих продюсерів Lionsgate Television знайшов "новий дім". Завдяки унікальній операції, потоковий сервіс Hulu придбав права на серіал, а кабельний і супутниковий канал CMT транслюватиме музичну драму, продовжену на п'ятий сезон. Зірки серіалу, очолювані Чарльзом Істеном (Дікон), відзначать радісну новину концертом в Нешвіллі. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

CMT та Hulu були серед інших претендентів на придбання прав на популярний серіал, як тільки продюсери Lionsgate Television активно почали шукати нових покупців після закриття шоу каналом ABC в травні поточного року. Lionsgate закінчила фінал четвертого сезону інтригою, побудованою навколо героїні Хайден Панеттьєрі Джульєтти Барнс. Доля Барнс, однієї з центральних героїнь серіалу, залишилася невідомою після того, як її літак зник з екранів радарів.



"CMT і Hulu - ідеальна комбінація для нашого легендарного серіалу, і ми хотіли б подякувати нашим відданим фанатам за їх підтримку, - сказав у своїй заяві голова Lionsgate TV Group Кевін Беггс. - Ми також хочемо висловити вдячність місту Нешвілл, штату Теннесі і компанії Ryman Hospitality за їх сприяння. Вони були головним інгредієнтом в успіху нашого шоу, і ми щасливі продовжити нашу співпрацю в п'ятому сезоні ".
Переглядів: 994 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Hulu, новини, 5 сезон, CMT, Нешвілл | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |