RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 16 » NBC замовив виробництво спін-оффу «Чорного списку»
23:45
NBC замовив виробництво спін-оффу «Чорного списку»
Канал NBC замовив виробництво спін-оффу драми "Чорний список", який називається "The Blacklist: Redemption" ( "Чорний список: Викуп", версія перекладу "Favorite Movies"). Таким чином, у каналу в сезоні 2016-2017 шість нових драматичних серіалів. Головні ролі в спін-оффі виконають Фамке Янссен і Райан Ігголд (Том Кін). Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

В майбутньому серіалі виробництва Sony Pictures Television і Davis Entertainment сценаристами і виконавчими продюсерами будуть Джон Бокенкамп і Джон Ейзендрат, а також Джон Девіс і Джон Фокс. Постановником пілотної серії, в якій знялися Еді Гатегі і Тоні Сайпресс, став Майкл Діннер. Найімовірніше, спін-офф вийде на NBC в міжсезоння.



Офіційний синопсис проекту звучить наступним чином: Оперативник під прикриттям Том Кін (Ігголд) об'єднується зі Сьюзан "Скотті" Харгрейв (Янссен), розумною і проникливою главою "Grey Matters", таємничої найманої організації, яка вирішує проблеми, які уряд не сміє торкатися. Під час пошуків відповідального за напад на Ліз, Том дізнається, що Скотті насправді його біологічна мати. Тепер, коли вони працюють в одній команді, використовуючи свої унікальні навички і ресурси в світі смертельно небезпечних злочинців, Том починає своє власне розслідування, щоб дізнатися більше про своє темне минуле.
Переглядів: 621 | Додав: Elnino | Теги: Райан Ігголд, Фамке Янссен, Чорний список, спін-офф, новини, NBC | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |