RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 12 » NBC замовив виробництво комедії по DC Comics
20:47
NBC замовив виробництво комедії по DC Comics
Канал NBC замовив виробництво нових серіалів - півгодинної комедії "Powerless" за коміксами DC Comics і юридичної комедії "Trial & Error", які вийдуть в сезоні 2016-2017. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Дія в комедії "Powerless" розгортається у всесвіті DC Comics, повному супергероїв, лиходіїв і таких же, як ми, людей. "Powerless" описується як офісна комедія про абсолютно середньостатистичних службовців страхової компанії і їх пошуку власних здібностей. Головні ролі в шоу виконують Ванесса Хадженс, Алан Тьюдік, Денні Пуді і Крістіна Кірк.



З "Powerless" у DC є тепер, щонайменше, сім серіалів в розкладі на сезон 2016-2017, беручи до уваги той факт, що ще не прийнято остаточне рішення по "Супердівчині". За відомостями джерел, велика ймовірність, що супергероїчна драма CBS перекочує з другим сезоном на більш молодіжний канал The CW.

В "Trial and Error" молодий адвокат (Ніколас Д`Агосто) з великого міста і його першокласна команда захисту виступають на судовому розгляді з приводу вбивства в невеликому південному містечку. В основному акторському складі числяться Джон Літгоу, Шеррі Шеперд, Стівен Бойєр, Джейма Мейс і Кріста Родрігез. Сценарій написали Меттью Міллер і Джеф Астрофіл ( "Вічність").
Переглядів: 661 | Додав: Elnino | Теги: серіал, DC Comics, Powerless, Trial and Error, новини, NBC | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |