RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 29 » NBC замовив дев`ять додаткових сценаріїв до серіалу «Сліпа пляма»
19:48
NBC замовив дев`ять додаткових сценаріїв до серіалу «Сліпа пляма»
Після входу в ефір 21 вересня 2015 першого епізоду нової драми NBC "Сліпа пляма", канал прийняв рішення замовити додаткові дев`ять сценаріїв до першого сезону серіалу, головні ролі в якому виконують Джеймі Александер і Салліван Степлтон. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Триллер виробництва Warner Bros. Television в день прем'єри привернув увагу 10,6 мільйона осіб, з яких 3,1 мільйона належать важливій для рекламодавців категорії глядачів від 18 до 49 років. Цей показник через три дні виріс до 4,5 мільйона, а загальне число переглядів досягло 15,2 мільйона.



Дев'ять додаткових епізодів - максимальна кількість сценаріїв, яке нове шоу, що вийшло в осінній період, може собі дозволити. Зазвичай телемережі замовляють три або п'ять сценаріїв. "Сліпа пляма" шоураннера Мартіна Джеро та виконавчого продюсера Грега Берланті стала осіннім хітом для каналу NBC. Серіал є найпопулярнішою драмою, яка транслюється по понеділках, і найбільш рейтинговим новим серіалом з урахуванням переглядів за три дні після прем'єри.

"Сліпа пляма" - другий новий серіал сезону 2015-2016, який слідом за майбутньою комедією каналу Fox "Керівництво по виживанню від Купера Баррета" ("Cooper Barrett`s Guide to Surviving Life"), що отримала замовлення на виробництво додаткових семи епізодів, теж розширює перший сезон.Варто зазначити, що замовлення дев'яти сценаріїв не гарантує виробництво такої ж кількості нових епізодів.
Переглядів: 471 | Додав: Elnino | Теги: Джеймі Александер, Сліпа пляма, рейтинг, новини, NBC | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |