RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 6 » NBC закрив серіал «Наша ера: Продовження Біблії»
14:22
NBC закрив серіал «Наша ера: Продовження Біблії»
Канал NBC прийняв рішення не продовжувати нову історичну драму "AD The Bible Continues" на другий сезон. Як повідомляє видання Deadline, актори повідомлені про скасування шоу виконавчих продюсерів Марка Барнетта і Роми Дауні.

Будучи сиквелом неймовірно успішного міні-серіалу "Біблія" каналу History Channel, серіал виробництва Universal Television повинен був продовжити історичну франшизу. У квітні поточного року напередодні прем'єри, Барнетт повідомив виданню, що письменники вже працюють над сценарієм до другого потенційного сезону. У світлі останніх подій телепроект, можливо, буде шукати іншу платформу.



Після впевненого дебюту на каналі, який відбувся 5 квітня 2015, рейтинги за схемою "прем'єра плюс перегляди за цей же день" склали 9,5 мільйона глядачів, з яких 2,3 мільйона належали ключовій аудиторії від 18 до 49 років. Потім популярність Дванадцатисерійної драми різко знизилася, і заключні два епізоди подивилося тільки 0,7 мільйона чоловік.

"AD The Bible Continues" був скасований каналом NBC слідом за ще одним новим драматичним серіалом "Американська одіссея", що стартував як і, "AD" в квітні поточного року. З новинок на сьогоднішній день NBC продовжив тільки детектив "Таємниці Лаури".
Переглядів: 766 | Додав: Elnino | Теги: 2 сезон, Наша ера: Продовження Біблії, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |