RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 14 » NBC закрив міні-серіал «Герої: Відродження»
18:18
NBC закрив міні-серіал «Герої: Відродження»
У міні-серіалу "Герої: Відродження" не буде другого сезону. Про це на виставці Television Critics Association оголосив голова NBC Entertainment Боб Грінблетт. Його слова цитує видання The Hollywood Reporter.

"Такий був початковий план, який міг бути зміненим тільки бажання Тіма розповісти ще одну главу. Але, я думаю, ми вже закінчили з цим світом. Слідкуйте за новинами", - зокрема сказав Грінблетт.

Рішення про закриття шоу, яке є продовженням популярної драми NBC "Герої", що транслювалася з 2006 по 2010 рік, було обумовлено низькими рейтингами серіалу. Статистика переглядів драми, в яку повернулися багато зірок оригінального шоу, невтішна. Фінальний епізод вийде в ефір 21 січня 2016 року.



В інтерв'ю ЗМІ Тім Крінг говорив про те, що "Герої: Відродження" будуть історією з фіналом, і що в нього є ідеї для нових історій. "Основна ідея шоу досить гнучка для ребута - ми знаємо, що існує невизначена кількість людей, які володіють якимись здібностями - і ми завжди можемо почати розповідати історії цих людей. До того ж, наш світ потрібно весь час рятувати, що ми неодноразово робили, а саме це потрібно для шоу. Тому серіал можна перезапускати, придумувати для нього нових героїв, так як наша франшиза набагато більше, ніж просто довгограюча сага з одними і тими ж дійовими особами ".
 
Переглядів: 794 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 2 сезон, Закрито, новини, Герої: Відродження, NBC | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |