RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 3 » NBC скасував драму «Водолій» після двох сезонів
13:59
NBC скасував драму «Водолій» після двох сезонів
Канал NBC прийняв рішення скасувати драму "Водолій" після другого сезону. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

NBC запустив серіал, створений Джоном Макнамарою з Девідом Духовни у головній ролі, влітку 2015 року. Історична драма, що розповідає про сумнозвісного лідера культу "Сім'я" Чарльза Менсона і поліцейських під прикриттям, що вистежують його стала першим серіалом на громадському телебаченні, який був доступним для перегляду в день прем'єри. NBC виклав всі дванадцять епізодів першого сезону онлайн, які можна було дивитися протягом чотирьох тижнів з моменту дебюту шоу.



"Водолій", що стартував з більш ніж скромним рейтингом (1,05) у ключовій групі глядачів від 18 до 49 років, подвоїв показники за допомогою відстрочених переглядів протягом семи днів. Телемережа пересунула мало популярний серіал з четверга на суботу і, на подив багатьох, дуже швидко продовжила його на другий сезон.

NBC продовжив свої експерименти і з другим сезоном, який стартував з двогодинною прем'єрою у четвер, 16 липня 2016 року, і привернув увагу 2,7 мільйона телеглядачів. З 27 серпня шоу знову стало виходити по суботах. Фінал сезону подивилося 1,2 мільйона чоловік, а його демо-рейтинг склав 0,2.

МакНамара спочатку планував зняти не менше шести сезонів. Закриття серіалу розв'язує Духовни руки для участі в потенційному продовженні відроджених "Секретних матеріалах".
Переглядів: 645 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 3 сезон, водолій, Девід Духовни, Драма, NBC | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |