RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 30 » NBC розробляє спін-офф «Чорного списку»
14:21
NBC розробляє спін-офф «Чорного списку»
Канал NBC планує зняти спін-офф своєї популярної драми з Джеймсом Спейдером "Чорний список". Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, головну роль в пілоті потенційного спін-оффу, який вийде в ефір 12 травня 2016 року, виконає зірка франшизи "Люди Ікс" Фамке Янссен. Постановником пілотного епізоду призначений Майкл Діннер ( "Правосуддя").

Янссен ( "Хемлок Гроув") зіграє Сьюзан "Скотті" Голстед. Її героїня буде представлена ​​в 21-му епізоді третього сезону "Чорного списку", який транслюватиметься 5 травня поточного року. Деталі про персонажа тримаються в секреті, проте, джерела видання говорять, що героїня Янссен може бути матір'ю Тома Кіна (Райан Ігголд).



У пілоті на регулярну роль також затверджений Еді Гатегі ( "Сутінки. Сага. Новий Місяць"), який вже задіяний у флагманському серіалі в ролі Матіаса Соломона, агента, чиєю метою є ліквідація Реймонда Реддінгтона (Спейдер). Про поповнення акторського складу потенційного серіалу буде повідомлено в самий найближчий час. Джерела стверджують, що в пілоті з'явиться багато знайомих облич з флагманського серіалу.
Проект курирують сценаристи і виконавчі продюсери "Чорного списку" Джон Бокенкамп, Джон Ейзендрат, Джон Девіс, Джон Фокс і Майкл В. Уоткінс. Виробництвом пілота займуться студії Sony Pictures Television і Davis Entertainment.
У разі, якщо виробництву спін-оффу буде дано "зелене світло", поки неясно, чи вийде серіал в сезоні 2016-2017.

З третім сезоном "Чорний список" є другою за популярністю (після "Сліпої плями") драмою NBC. Серіал вже продовжений на четвертий сезон.
Переглядів: 775 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Фамке Янссен, спін-офф, новини, Чорний список, NBC | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |