RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 2 » NBC продовжив «Закон і порядок» і «Медики Чикаго» на наступні сезони
21:35
NBC продовжив «Закон і порядок» і «Медики Чикаго» на наступні сезони
Канал NBC продовжує тісну співпрацю зі заслуженим телевізійним продюсером Діком Вульфом. Телемережа замовила виробництво наступних сезонів двох серіалів Вульфа - "Закон і порядок. Спеціальний корпус" і "Медики Чикаго" - і продовжила контракт з продюсером до 2020 року. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Співпраця між Вульфом і NBC виявилася неймовірно продуктивною. Крім франшизи "Чикаго", яка також включає в себе серіали "Чикаго у вогні" і "Поліція Чикаго", Вульф створив франшизу "Закон і порядок". Юридична драма проіснувала двадцять сезонів і породила два спін-оффи - "Спеціальний корпус" і "Закон і порядок. Злочинні наміри".



Тепер, коли "Спеціальний корпус" продовжений на 18-й сезон, залишається лише сподіватися, що спін-офф, головну роль у якому виконує лауреатка "Золотого глобуса" Марішка Харгіта, зможе проіснувати більше сезонів, ніж серіал "Закон і порядок", що породив його та стати найтривалішою сценарною драмою в історії телебачення. Рекорд за кількістю епізодів досі належить серіалу в жанрі вестерну "Димок зі стовбура" каналу CBS.

На додачу до тих шоу франшизи "Чикаго", NBC і Вульф розробляють можливий спін-офф - "Chicago Law". Також у партнерів є ще потенційний серіал - "Law & Order: You the Jury".

"Дік Вульф, без сумніву, один з найвидатніших продюсерів в історії телебачення, - зазначив у своїй заяві голова NBC Entertainment Роберт Грінблетт. - Однієї тільки франшизи" Закон і порядок "було б достатньо, щоб відзначити його неймовірний внесок у розвиток телебачення. А з "Чикаго" він тепер взагалі кинувся в стратосферу. Для цілого покоління його голос був голосом NBC, і він навіки асоціюється з нашим телеканалом ".
 
Переглядів: 780 | Додав: Elnino | Теги: Медики Чикаго, 2 сезон, Закон і порядок, новини, NBC | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |