RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 8 » NBC продовжив серіал «Відтінки синього» на другий сезон
19:23
NBC продовжив серіал «Відтінки синього» на другий сезон
Канал NBC оголосив про продовження свого нового серіалу "Відтінки синього" на другий сезон. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Поліцейська драма з Дженніфер Лопез у головній ролі дебютувала на каналі 7 січня 2016 року, о 22:00 в четвер. Перші три епізоди за схемою "день ефіру плюс ще три дні" зібрали аудиторію в 11,2 мільйона чоловік, з яких 2,5 мільйона належать віковій групі від 18 до 49 років.
"Ми хочемо подякувати Дженніфер, найбільш працелюбній з відомих нам жінок, за її неймовірний вклад в наше шоу і як його зірки, і в якості його продюсера. Ми також вдячні нашим іншим прекрасним продюсерам і акторам за їх невтомну працю для створення однієї з найбільш захоплюючих драм на телебаченні, - зазначила в своїй заяві президент NBC entertainment Дженніфер Солк. - Ми з нетерпінням чекаємо розв'язки першого сезону і навмисно підняли ставки, щоб мати можливість насолодитися фантастичним продовженням ".



Проект виконавчих продюсерів Дженніфер Лопез і її колеги по шоу American Idol Райана Сікреста був замовлений до виробництва майже два роки тому. У "Відтінках синього" крім Лопез провідні ролі виконують Рей Ліотта і Дреа де Маттео. Перший сезон складається з тринадцяти серій.
 
Переглядів: 725 | Додав: Elnino | Теги: 2 сезон, Дженніфер Лопез, новини, Відтінки синього, NBC | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |