RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 10 » NBC продовжив драму «Сліпа пляма» на другий сезон
18:32
NBC продовжив драму «Сліпа пляма» на другий сезон
Канал NBC продовжив свою нову рейтингову драму "Сліпа пляма" на другий сезон через тиждень після того як замовив виробництво додаткових епізодів до першого сезону. Про це з посиланням на NBC повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Серіал, виробництвом якого займається Грег Берланті, демонструє виняткові показники по понеділках з урахуванням відстрочених переглядів, збираючи біля екранів в середньому 12,7 мільйона чоловік і маючи демо-рейтинг 3,7 у віковій категорії глядачів від 18 до 49 років.

"Ми на сьомому небі від щастя у зв'язку з успіхом" Сліпої плями "і хочемо подякувати нашим продюсерам і приголомшливим акторам за створення одного з найзахопливіших шоу на телебаченні, - сказала в заяві президент NBC Entertainment Дженніфер Солк. - Джеймі і Салліван виконали велику роботу щодо посилення напруги із серії в серію в спробі розгадати загадки татуювань Джейн. Ми буквально згоряємо від нетерпіння, бажаючи дізнатися, що відбудеться у другому сезоні ".



"Сліпа пляма", головні ролі в якій виконують Джеймі Александер і Салліван Степлтон, став першим новим серіалом осені 2015, кількість епізодів якого спершу збільшили на 9, а потім ще на один, довівши в результаті число серій до 23-х.
Переглядів: 1010 | Додав: Elnino | Теги: 2 сезон, серіал, Сліпа пляма, новини, NBC | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |