RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 18 » NBC і Джонні Ноксвіл екранізують комікс «Hawaiian Dick»
20:29
NBC і Джонні Ноксвіл екранізують комікс «Hawaiian Dick»
Джонні Ноксвіл ("Нестерпний дід") і канал NBC працюють над телеадаптацією коміксу "Hawaiian Dick". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Створений письменником Б. Клеєм Муром і художником Стівеном Гріффіном, "Hawaiian Dick" був вперше опублікований в 2002 році. У коміксі розповідається про американського поліцейському по імені Берд, який був засланий на Гаваї на початку 50-х. Там він занурюється в похмуру і небезпечну атмосферу так званого раю. На момент написання замітки було випущено дві серії коміксу, третя буде опублікована в 2016 році.



Проект описується як серіал у жанрі комедійного бойовика з елементами процедурала, гумору і надприродного. Девід Елліот і Пол Ловетт ("Атака Кобри 2") напишуть сценарій і виступлять виконавчими продюсерами разом з Ноксвілем, Майклом Ротенбергом, Девідом Джанолларі ("Клієнт завжди мертвий") і Еріком Гіттером ("Скотт Пілігрим проти всіх"). Виробництвом займеться студія Universal Television.

Ноксвіл вже давно робить спроби екранізувати комікс. Студія New Line Cinema розробляла проект 2004 року в форматі художнього фільму з Ноксвілем у головній ролі. У 2006 році спроби поновилися вже з новими сценаристами, однак, безрезультатно. У потенційному телепроекті Ноксвіл не задіяний в якості актора.
Переглядів: 508 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Джонні Ноксвіл, Hawaiian Dick, новини, NBC | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |