RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 18 » Названо виконавця ролі Брюса Лі в біографічному фільмі
18:28
Названо виконавця ролі Брюса Лі в біографічному фільмі
Популярний гонконгський актор Філіп Нг зіграє головну роль у картині "Народження Дракона", яка присвячена знаменитому майстру східних єдиноборств і акторові Брюсу Лі. Про це повідомляє видання Variety.

У центрі сюжету виявиться реальне протистояння Лі з іншим досвідченим бійцем з Шаоліня Вонг Джек Меном, яке закінчилося підпільним поєдинком в середині 60-х років в Сан-Франциско. Саме після нього Лі остаточно сформував свій унікальний стиль.

Чи буде фільм повністю заснований на реальних подіях або, як стверджувалося раніше, містити вигадані епізоди, начебто спільної боротьби Лі і Джек Мена з китайською мафією з Чайнатауна, поки не уточнюється. У проекті також буде задіяний актор Біллі Магнуссен, відомий глядачам за фільмом "Чим далі в ліс ...". якому належить зіграти учня Брюса Лі. Саме від імені цього персонажа і буде вестися розповідь.



Режисером картини, яка буде знята за сценарієм Крістофера Уїлкінсона, призначений творець фантастичного фільму "Міняючи реальність" Джордж Нолфі. Фінансувати проект буде студія Kylin Films. Знімальний і можливий прокатний графіки фільму "Народження Дракона" на момент написання даної замітки не уточнювалися.
Переглядів: 504 | Додав: Elnino | Теги: Брюс Лі, Філіп Нг, Народження Дракона, новини кіно | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |