RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 17 » Названо попередні дані про збори «Фантастичних звірів»
21:04
Названо попередні дані про збори «Фантастичних звірів»
Фільм "Фантастичні звірі і де їх шукати" може заробити в прем'єрні вихідні в Північній Америці від 70 до 80 мільйонів доларів. Про це з посиланням на оцінку рівня продажів квитків повідомляє видання The Hollywood Reporter. Світові збори за цей же період можуть скласти близько 200 мільйонів доларів.

Цей результат далекий від рекордного і навіть не зможе скласти конкуренцію стартовим показниками перших серій "поттеріани". Так, фільм "Гаррі Поттер і філософський камінь", що вийшов в 2001 році, заробив в перший вікенд трохи більше 90 мільйонів доларів. Природно, без націнок, як у випадку з "Фантастичними тварюками". пов'язаних з демонстрацією стереоскопічних версій. Друга серія "Гаррі Поттер і таємна кімната" також зібрала в північноамериканських кінотеатрах близько 90 мільйонів доларів.



Відзначимо, що виробничий бюджет фільму "Фантастичні звірі і де їх шукати" оцінюється в 180 мільйонів доларів. Ключові ролі в картині зіграли Езра Міллер, Едді Редмейн, Колін Фаррелл, Саманта Мортон, Рон Перлман, Кетрін Уотерстон, Джон Войт, Джемма Чан, Кармен Еджого, Ден Фоглер і інші актори.

В цілому приквел "поттеріани", дія якого відбувається на 70 років раніше, буде складатися з п'яти серій.
 
Переглядів: 821 | Додав: Elnino | Теги: Прогноз, новини, Фантастичні звірі і де їх шукати, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |