RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 28 » Названі претенденти на головну роль в «Бойовому ангелі»
20:02
Названі претенденти на головну роль в «Бойовому ангелі»
Творці фільму "Бойовий ангел", режисера Роберта Родрігеса і продюсера Джеймса Кемерона, знаходяться в активному пошуку виконавиці головної ролі, і, як стверджує видання The Hollywood Reporter, у них вже є свій "короткий список" претенденток.

У нього, зокрема, увійшли Майка Монро, знайома глядачам за фільмами "5-та хвиля" і "Гість", Зенден, якій ще тільки належить завоювати популярність у кіноглядачів, знявшись в картині "Людина-павук: Повернення додому", Роза Салазар , яка зіграла в "Той, що біжить лабіринтом: Випробування вогнем", і Белла Торн, що знімалася в телевізійному серіалі "Крик".



Стверджується, що проект ще не отримав "зеленого світла", так як студія прагне істотно скоротити виробничий бюджет, який зараз оцінюється в 175-200 мільйонів доларів. Анонімні джерела також зазначають, що після серії тестів головною претенденткою вважається Зенден.

Нагадаємо, що дія оригінальної манги відбувається в майбутньому, в світі, який розділений на Верхній і Нижній рівні. У першому живе еліта, другий фактично являє собою місто-смітник. Один з головних героїв доктор Ідо знаходить працюючу дівчину-кіборга, лагодить її і дає ім'я Аліта. Вона зовсім не пам'ятає свого минулого, але володіє навичками бойових роботів.
Переглядів: 796 | Додав: Elnino | Теги: Бойовий ангел, кіно, Майка Монро, Роза Салазар, новини, Зенден | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |