RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 28 » Названа виконавиця головної ролі у фільмі «Бойовий ангел»
20:22
Названа виконавиця головної ролі у фільмі «Бойовий ангел»
Головну роль в екранізації популярної манги "Бойовий ангел" зіграє Роза Салазар, знайома глядачам за фільмами "Той, що біжить в лабіринті 2: Випробування вогнем" і "Дивергент, глава 2: Інсургент". Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання Collider.

Стверджується, що 30-річній актрисі вдалося відтіснити всіх своїх суперниць, серед яких були Майка Монро, Зенден і Белла Торн. Варто відзначити, що раніше основною претенденткою вважалася Зенден. Знімальний графік проекту поки не уточнюється, оскільки, за деякими відомостями, студія 20th Century Fox прагне істотно скоротити його бюджет, що оцінюється в 175-200 мільйонів доларів.



Нагадаємо, що дія першоджерела відбувається в майбутньому, в якому світ поділений на два рівня - Верхній і Нижній. Перший населений елітою суспільства, другий являє собою величезне місто-смітник, де живуть всі інші. Одного разу доктор Ідо знаходить в смітті не функціонуючу дівчину-кіборга. Йому вдається полагодити її і він нарікає кіборга АЛІТА. Вона зовсім не пам'ятає свого минулого, але, як з'ясовується, володіє навичками бойових роботів.

​Режисером картини виступить Роберт Родрігес, а продюсерські функції візьме на себе Джеймс Кемерон. Дата прем'єри поки невідома.
Переглядів: 906 | Додав: Elnino | Теги: Бойовий ангел, Роберт Родрігес, кіно, Роза Салазар, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |