RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 13 » Названа дата прем'єри телекоміксу «Люк Кейдж»
21:36
Названа дата прем'єри телекоміксу «Люк Кейдж»
Потоковий сервіс Netflix і Marvel Entertainment оголосили офіційну дату прем'єри свого третього іменного супергероїчного коміксу "Люк Кейдж". Люк Кейдж, який дебютував в коміксі "Джессіка Джонс", почне розповідати свою сольну історію 30 вересня 2016. Про це повідомляє видання ComingSoon.

Після участі в експерименті, в результаті якого Люк Кейдж отримав суперсилу і непробивну шкіру, він здійснює втечу з в'язниці в намірі почати нове життя в сучасному Гарлемі, Нью-Йорк Сіті. Незабаром йому доводиться вийти з тіні і прийняти бій, і зустрітися зі своїм минулим, яке він намагався поховати.



До Майка Колтера в головній ролі приєднаються актори: Сімон Міссік (Місті Найт), Френк Уейл (Рафаель Скарф), Махершалалхашбаз Алі (Коттонмаус), Тео Россі (Шейдс), Елфрі Вудард (Мерайя Діллард), Соня Брага (Соледад Темпл) і Розаріо Доусон (Клер Темпл).

Чео Ходакі Кокер візьме на себе обов'язки шоураннера і виконавчого продюсера серіалу. Кокер написав сценарій до перших двох епізодів шоу.

Створений Арчі Гудвіном і Джоном Ромітом старшим, Люк Кейдж є одним з найпопулярніших вуличних героїв у всесвіті Marvel, який володіє силою і надміцною шкірою. Він підтримує дружні та ділові стосунки з Денні Рендом, відомим як Залізний Кулак, на роль якого затверджений Фінн Джонс. Його персонажу буде присвячений четвертий іменний супергероїчний комікс спільного виробництва Netflix і Marvel Entertainment.
Переглядів: 616 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Люк Кейдж, Marvel, Netflix, новини, Дата | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |