RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 6 » Натан Філліон зіграє в дев'ятому сезоні «Касла»
20:54
Натан Філліон зіграє в дев'ятому сезоні «Касла»
У разі продовження "Касла" на дев'ятий сезон, виконавець головної чоловічої ролі Натан Філліон повернеться в процедурал каналу ABC. Як повідомляє видання Variety, актор завершив переговори про участь в потенційному дев'ятому сезоні шоу.

Новина оголошена напередодні прийняття рішення про подальшу долю популярного серіалу, яке буде оголошено 5 або 6 травня поточного року. Джерела видання стверджують, що рішення про відновлення шоу буде, швидше за все, позитивним навіть з урахуванням того, що виконавиця головної жіночої ролі Стана Катік покинула серіал.



Потенційний дев'ятий сезон стане першим за історію серіалу, в якому Філліон буде грати без Катік. В середині квітня поточного року було оголошено, що Катік, що грала роль детектива Кейт Бекетт, а також Тамала Джонс йдуть з драми.

"Кейт Бекетт була улюбленим персонажем всі вісім сезонів" Касла ". Ми хотіли б подякувати Стані Катік за її талант і відданість по відношенню до серіалу, і сподіваємося на подальшу співпрацю. Тамала Джонс також була дуже важливою частиною серіалу, і ми вдячні їй за її участь ", - говорилося в заяві ABC.

У минулому році ситуація з продовженням шоу була аналогічною. До оголошення рішення про продовження серіалу на восьмий сезон, Філліон уклав контракт про участь в потенційному сезоні, в той час як контракт Катік ще обговорювався. В результаті Катік підписала річний контракт, який не був продовжений на дев'ятий сезон.
Переглядів: 710 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Касл, ABC, новини, 9 сезон, Натан Філліон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |