RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 14 » Наступний фільм «Хроніки Нарнії» перезавантажить франшизу
13:26
Наступний фільм «Хроніки Нарнії» перезавантажить франшизу
Наступний фільм із серії "Хроніки Нарнії", який буде заснований на книзі "Хроніки Нарнії: Срібний трон", повністю перезавантажить франшизу. Про це розповів в інтерв'ю виданню Collider продюсер проекту Марк Гордон. За його словами, зйомки картини повинні стартувати вже в найближчому майбутньому.

"Це буде абсолютно нова франшиза. Все спочатку. Нові герої, інші режисери і взагалі вся знімальна група", - прокоментував він. Нагадаємо, що компанії The CS Lewis Company і The Mark Gordon Company оголосили про готовність екранізувати четверту книгу К. С. Льюїса ще в 2013 році, проте з тих пір ніяких звісток про цей проект не було.



Марк Гордон не уточнив можливий знімальний і прокатний графіки, а також не назвав претендентів на режисерське крісло.

Перші два фільми із серії "Хроніки Нарнії" були зняті кіностудією Walt Disney, але надалі вона відмовилася від франшизи через невеликі касові збори. Третя серія вийшла в прокат під брендом 20th Century Fox в 2010 році. Фільм "Хроніки Наріньо: Підкорювач зорі" зібрав у світовому прокаті не переконливі 415 млн., доларів при виробничому бюджеті в 155 мільйонів доларів, тому Fox також відмовилася від продовження серії.
Переглядів: 803 | Додав: Elnino | Теги: The CS Lewis Company, Марк Гордон, кіно, новини, Хроніки Нарнії 4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |