RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 7 » «Нарко» продовжені на третій і четвертий сезони
10:06
«Нарко» продовжені на третій і четвертий сезони
Потоковий сервіс Netflix продовжив драматичний серіал "Нарко" на третій і четвертий сезони. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, Жозе Паділья і Ерік Ньюман залишаться виконавчими продюсерами серіалу. Про кількість епізодів в нових сезонах поки не повідомляється.

У першому сезоні який отримав високу критику драми розповідалося про сходження Пабло Ескобара (Вагнер Моура) до влади, в той час як другий сезон, який стартував 2 вересня 2016 року, показує його падіння.



Напередодні прем'єри Ньюман, який не приховував відхід з серіалу Моура після загибелі його персонажа, підкреслював, що драма, заснована на реальних подіях, ніколи не була присвячена виключно Медельїнському кокаїновому картелю і його лідерові. "" Нарко "- це серіал про кокаїн, а кокаїн нікуди не подівся зі смертю Ескобара. Я буду знімати серіал так довго, як мені це дозволять".

Як було обіцяно, у другому сезоні була показана смерть Ескобара і сходження до влади його наступників з картелю Калі, організації, яка на піку свого розвитку забезпечувала 90 відсотків світового ринку кокаїну.

У перших двох сезонах головні ролі реальних агентів Управління по боротьбі з наркотиками Хав'єра Пенью і Стіва Мерфі зіграли Педро Паскаль і Бойд Холбрук відповідно. Реальні агенти брали участь у створенні шоу в якості консультантів. У фіналі другого сезону очевидно, що Пеньї належить зіграти важливу роль в історії картелю Калі. Що до його напарника, то Мерфі виїхав з Колумбії відразу після того як з Ескобаром було покінчено.

Третій сезон драми вийде в 2017 році.
Переглядів: 862 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 3 сезон, 4 сезон, Netflix, новини, Нарко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |