RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Березень » 30 » «Нарешті вдома» очолив прокат США
20:15
«Нарешті вдома» очолив прокат США
Представляємо вашій увазі огляд бокс-офісу Північної Америки за період з 27 по 29 березня.

За результатами минулого тижня, першу сходинку посіла анімаційна фантастична комедія «Нарешті вдома» від режисера Тіма Джонсона. За минулий вікенд мультфільм заробив $ 54 млн, що приблизно можна порівняти з результатом «Міста героїв» ($ 56,2) і «Губки Боба» ($ 55,4 млн). Це також один з кращих оригінальних дебютів серед інших проектів студії DreamWorks. За оцінками фахівців, стрічка обіцяє надовго прописатися в першій п'ятірці бокс-офісу і до кінця свого прокату заробить близько $ 180-200 млн.



На другому місці опинився ще один новачок - комедія «Тримайся!» Від режисера Ітана Коена. За вихідні фільм зібрав $ 34,6 млн, що стало третім за величиною дебютом в кар'єрі Уілла Феррелла і другим у Кевіна Харта (після «Спільної поїздки»). На жаль, але вже наступного тижня картина зіткнеться з потужною конкуренцією з боку сьомого «Форсажу», тому подальші перспективи проекту виглядають туманно. Тим не менш, стрічка цілком може розраховувати на домашню касу в $ 100 млн.



Лідер минулого тижня - фантастичний пригодницький трилер Роберта Швентке «Дивергент, глава 2: Інсургент» спустився відразу на третю позицію, втративши майже 58% аудиторії. Дохід картини за другий тиждень склав лише $ 22,1 млн, що вже поступається результатам першого фільму ($ 25,6 млн). Всього сиквел заробив в домашньому прокаті вже $ 86,4 млн і в майбутньому повинен збільшити цю суму до $ 130-140 млн.



Все нижче опускається «Попелюшка» Кеннета Брена. За вихідні ця пригодницька фентезі-драма впала на 50% і змогла поповнити свою касу всього на $ 17,5 млн. На сьогоднішній день картина зібрала в американських кінотеатрах понад $ 150 млн, що вже можна вважати досить непоганим результатом, якщо озиратися на виробничий бюджет в $ 95 млн.



На п'ятій сходинці опинився жахливчик Девіда Роберта Мітчелла «Воно слідує за тобою», який три тижні тому вийшов в обмеженому прокаті і лише недавно став доступний широкій публіці. Повноцінна прем'єра принесла творцям фільму $ 4 млн - зовсім непогано для такого малобюджетного хоррора, який, до того ж, обійшовся практично без рекламної кампанії.



 
Переглядів: 668 | Додав: Elnino | Теги: Тримайся!, касові збори, Нарешті вдома, бокс офіс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |