RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 18 » Наомі Уоттс отримала головну роль в драмі Netflix «Циганка»
23:48
Наомі Уоттс отримала головну роль в драмі Netflix «Циганка»
Дворазова номінантка на премію "Оскар" Наомі Уоттс ( "Неможливе") отримала головну роль в драмі Netflix "Циганка". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Замовлений до виробництва в січні 2016 року серіал розповідає історію Джин Холлоуей (Уоттс), терапевта, розвиваючого небезпечні особисті зв'язки з людьми, що мають відношення до її пацієнтів. Крім виконання головної ролі, Уоттс призначена виконавчим продюсером серіалу.

Спільним виробництвом Десятисерійної драми сценариста Лізи Рубін ( "Я була тут") займаються студії Universal Television і Working Title. Президент Working Title Ліза Чейсін, Рубін, Тім Беван і Ерік Феллнер розділять функції виконавчих продюсерів. Сем Тейлор-Джонсон ( "П'ятдесят відтінків сірого") зніме перші два епізоди серіалу, прем'єра якого відбудеться в 2017 році.



Для Уоттс "Циганка" стане найбільшим проектом на телебаченні на поточний момент. Актриса брала участь в озвучуванні одного з епізодів анімаційного серіалу Netflix "Кінь БоДжек" і знялася в науково-фантастичній драмі NBC "Мисливці за сновидіннями". Наступний ТВ-проект, в якому з'явиться Уоттс, - відроджений серіал "Твін Пікс" каналу Showtime. На момент написання замітки в світовий прокат вийшов фільм "Руйнування", в якому Уоттс грає разом з Джейком Джилленхолом.
Переглядів: 936 | Додав: Elnino | Теги: Циганка, серіал, Драма, Наомі Уоттс, Netflix, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |