RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 2 » Наомі Уоттс і Том Сайзмор знімуться в серіалі «Твін Пікс»
21:43
Наомі Уоттс і Том Сайзмор знімуться в серіалі «Твін Пікс»
Наомі Уоттс ("Дзвінок") і Том Сайзмор ("Врятувати рядового Райана") приєдналися до акторського складу відродженого серіалу "Твін Пікс", який дебютує на каналі Showtime в 2017 році у форматі шоу з обмеженою кількістю епізодів. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання Deadline.

Уоттс, знявшись в головній ролі в хіті Девіда Лінча 2001 року "Малхолланд Драйв", вперше заявила про себе як про зірку. Пізніше актриса знялася у режисера у "Внутрішній імперії".
Уоттс і Сайзмор приєдналися до інших акторів, участь яких у серіалі не була підтверджена офіційно. Серед них - Лора Дерн, Дженніфер Джейсон Лі, Аманда Сейфрід, Бальтазар Гетті і сам Лінч, який, за чутками, повторить свою роль шефа регіонального відділення ФБР Гордона Коула з оригінального шоу.



Сценарій до серіалу "Твін Пікс", виробництво якого ведеться на момент написання замітки, написаний його творцями і виконавчими продюсерами Девідом Лінчем і Марком Фростом. Всі 18 епізодів Лінч зніме особисто. Оскільки проект оточений таємницями, фанати можуть тільки сподіватися, що в ньому з'являться знайомі персонажі на чолі з агентом ФБР Дейлом Купером у виконанні Кайла МакЛоклена, єдиного актора, чия участь підтверджено офіційно. Серед інших акторів з оригінального складу, появи яких можна очікувати, Шерілін Фенн, Мігель Феррер і Шеріл Лі.

Уоттс недавно закінчила зніматися в головній ролі у фільмі Коліна Треворроу "The Book of Henry", а наступний фільм з її участю, який вийде на екрани - "Дивергент, глава 3: За стіною". Що стосується Сайзмора, то його можна буде побачити у військовому бойовику "Військовий корабель США Індіанаполіс: Мужні люди".
Переглядів: 742 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Твін Пікс, Наомі Уоттс, новини, Том Сайзмор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |