RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 6 » На роль коханої Хана Соло претендують три актриси
20:23
На роль коханої Хана Соло претендують три актриси
Список претенденток на головну жіночу роль в черговому спін-оффі "Зоряних воєн", який буде присвячений юному Хану Соло, скорочений до трьох імен. Як стверджує з посиланням на свої джерела видання Variety, партія коханої знаменитого контрабандиста може отримати зірка фільму "Крід: Спадщина Роккі" Тесса Томпсон, Наомі Скотт, що знімалася в картині "Марсіянин", або Зої Кравіц, знайома глядачам по серії фільмів "Дивергент".

Нагадаємо, що роль самого Соло зіграє актор Олден Ейренрайк. Виконавець ролі Ландо Калріссіана ще не затверджений, проте, керівництво студії Lucassfilm схиляється до думки довірити цю партію акторові Дональду Гловеру, який також зіграв епізодичну роль у фільмі "Марсіянин".



Режисерами проекту призначені Філ Лорд і Кріс Міллер, які будуть працювати зі сценарієм Лоуренса Кездана і його сина Джона Кездана. Очікується, що зйомки стартують вже на початку 2017 року з прицілом на прем'єру 25 травня 2018 року.

Раніше повідомлялося, що в разі успіху першого фільму Lucasfilm планує зняти два продовження, так як вважає, що у такого персонажа достатній потенціал для трилогії. У грудня 2016 в прокат вийде фільм "Ізгой-Один. Зоряні Війни: Історії", перший спін-офф нових "Зоряних воєн".
Переглядів: 635 | Додав: Elnino | Теги: Тесса Томпсон, спін-офф, Хаа Соло, Зої Кравіц, Наомі Скотт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |