RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 6 » «На гребені хвилі» випустять в Китаї на три тижні раніше США
11:04
«На гребені хвилі» випустять в Китаї на три тижні раніше США
Ремейк культового бойовика "На гребені хвилі" буде випущений в Китаї 3 грудня 2015, тобто на три тижні раніше, ніж у Північній Америці. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Раніше жоден інший голлівудський кінопроект не стартував в китайському прокаті з таким великим відривом від американської прем'єри.
Раніше рекордсменом вважався анімаційний фільм "Пінгвіни Мадагаскару", представлений китайським глядачам на 12 днів раніше, ніж американським.

"На гребені хвилі" стане останнім іноземним фільмом, який, згідно з існуючою квотою, буде випущений в Китаї в 2015 році. Варто також відзначити, що зазвичай, грудневий і січневий прокат закриті для голлівудських фільмів, так як в цей період, як правило, виходять великобюджетні кінопроекти місцевого виробництва.



Ключові ролі в картині зіграли Тереза ​​Палмер, Люк Брейсі, Рей Уїнстон, Едгар Рамірез, Джеймс Легрос, Делрой Ліндо, Тобіас Зантелман, Боджессі Крістофер, Джеймс Батлер, Джуда Льюїс та інші актори. Постановник Еріксон Кор.

На відміну від оригінальної картини, дія відбуватиметься не тільки в США, але і в інших країнах, а головні герої виявляться прихильниками не тільки серфінгу та парашутного спорту, а й інших екстремальних розваг.
Переглядів: 702 | Додав: Elnino | Теги: китай, На гребені хвилі, ремейк, дата виходу, новини кіно | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |