RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 11 » Мультфільм «Секрети домашніх тварин» стартував краще прогнозованого
15:36
Мультфільм «Секрети домашніх тварин» стартував краще прогнозованого
Ще тиждень тому синя рибка Дорі шукала гідних конкурентів, а вже в минулі вихідні (8-10 липня) їй довелося потіснитися з вершини північноамериканського бокс-офісу. При цьому творіння Pixar здолав не черговий літній блокбастер, а ще один анімаційний проект - мультфільм «Секрети домашніх тварин» спільного виробництва Universal і Illumination Entertainment.

Дистриб'ютори, безумовно, чекали від картини Кріса Рено і Ярроу Чейні хорошого старту, проте до прем'єри навряд чи хтось припускав, що мультику відразу ж підкориться сума $ 103,2 млн. Це досягнення робить фільм шостим за рахунком проектом нинішнього року, який зумів в дебютний тиждень здолати 100-мільйонний рубіж. За межами США «Секрети домашніх тварин» зібрав поки лише $ 42,6 млн, але кіноманам багатьох країн тільки належить насолодитися історією про те, чим вихованці займаються в відсутність своїх господарів.

Не тільки глядачі висловили своє схвалення мультфільму, поповнивши його касу настільки вражаючою сумою, а й критики. Останні хвалять команду анімаційної стрічки за винахідливість - їй вдалося створити унікальний проект, використовуючи перевірену формулу успіху. Можливо, сам сюжет картини не назвеш видатним, але персонажі її настільки дивовижні і оригінальні, що «Секрети домашніх тварин» сподобається не тільки глядачам молодшого віку, а й їхнім батькам.



Другу позицію в топ-5 вдалося зберегти блокбастеру «Тарзан. Легенда »- в скарбничку стрічки Девіда Йетса вирушили додаткові $ 20,6 млн. Картину з $ 180-мільйонним бюджетом поки складно назвати успішною: в домашніх кінотеатрах їй вдалося зібрати всього $ 81,4 млн, а в інших країнах - $ 54 млн.



Мультфільму «У пошуках Дорі» в минулий уїк-енд довелося задовольнятися лише третім місцем. Анімаційна стрічка поступилася «Тарзану» зовсім небагато, заробивши $ 20,4 млн. Правда, картина Девіда Йетса продовжує боротися за інтерес глядачів, а сиквел «У пошуках Немо» свою аудиторію давно знайшов. Зараз у мультика в скарбничці зберігається $ 422,6 млн, і він вже може похвалитися тим, що очолив список найкасовіших стрічок США в нинішньому році.



Четверту сходинку посів новачок прокату - комедія «Весільний погром», яка, на подив усім, змогла перевершити очікування дистриб'юторів. До прем'єри фільму Джейка Зіманського пророкували старт з позначки $ 12 млн, але стрічка зуміла заробити $ 16,6 млн. Однак це не врятувало її від негативної критики - рецензенти порахували картину позбавленою родзинки. Зате хвалебних відгуків удостоїлася гра Обрі Плази.



Замикає топ-5 минулого вікенду жахливчик «Судна ніч 3» - стрічка Джеймса ДеМонако освоїла ще $ 11,7 млн. Всього ж малобюджетний хоррор, знятий за $ 10 млн, заробив в рідних кінотеатрах пристойні $ 58,1 млн. Ряд професійних критиків уже встигли назвати третю частину кращим фільмом трилогії. ДеМонако, на їхню думку, перевершив самого себе - екшен в стрічці виведений на новий рівень, а піднята режисером тема виборів виявилася для американців неймовірно актуальна.

Переглядів: 1735 | Додав: Elnino | Теги: Тарзан: Легенда, новини, Секрети домашніх тварин, Весільний погром, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |