RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 23 » Мультфільм «Angry Birds в кіно» очолив американський прокат
17:32
Мультфільм «Angry Birds в кіно» очолив американський прокат
Минулого вікенду (20-22 травня) супергероям Marvel довелося потіснитися з першого рядка північноамериканського бокс-офісу, а виною тому стали сварливі пташки, які не вміють керувати власним гнівом.

Фільм «Angry Birds в кіно» дебютував в кінотеатрах США з сумою $ 39 млн. Прем'єра стрічки Клея Кейтіса і Фергана Рейлі в деяких країнах, у тому числі і в Україні, відбулася тижнем раніше, і тепер у картини є в світовому прокаті $ 151 млн (з урахуванням домашніх зборів).

Схожі результати показували «Лісова братва» ($ 38,4 млн) і «Хороший динозавр» ($ 39,1 млн). Дистриб'ютори передрікають, що похі по домашньому прокаті Angry Birds завершить з показником від $ 120 до $ 135 млн, в залежності від того, як швидко буде скорочуватися аудиторія фільму.

Глядачі присудили картині середній рейтинг B + на сайті CinemaScore, а ось критики в своїх думках розійшлися. Одні рецензенти відзначили наявність в стрічці добре опрацьованих персонажів, дотепних жартів і моралі, яка стане в нагоді не тільки дітям, а й їхнім батькам. Іншим же кинувся в очі непродуманий сценарій Angry Birds, який перетворив проект в дурний розважальний фільм для відвідувачів кінотеатрів не старши шести років.



Блокбастер «Перший месник: Протистояння» з результатом $ 33,1 млн задовольнявся в минулі вихідні лише другим місцем. Глядацька аудиторія фільму скорочується швидкими темпами (мінус 54% на минулому тижні), але навряд чи Disney і Marvel стурбовані цим фактом. Зараз у «Громадянки» є в скарбничці $ 347,4 млн домашніх зборів і $ 1,053 млрд світових, що робить її четвертою в списку найкасовіших кінокоміксів Marvel. На цьому тижні в США стартує ще одна екранізація книжок з картинками - «Люди Ікс: Апокаліпсис», яка, по-видимому, перетягне на себе увагу любителів супергероїв.



Наступні дві позиції в топ-5 дісталися новачкам прокату. Так, третє місце посіла комедія «Сусіди. На стежці війни 2 », яка зібрала $ 21,8 млн. Дистриб'ютори від сиквела очікували куди більшої прудкості, адже в 2014 році перший фільм заробив в дебютний тиждень $ 49 млн. Оцінка глядачів для обох частин однакова - рейтинг B, а критики, як не дивно, продовження похвалили.

На думку рецензентів, «Сусіди. На стежці війни 2 »- кращий комедійний сиквел, який коли-небудь випущений голлівудським конвеєром. В першу чергу критики відзначили, як за останнє десятиліття виріс Сет Роген в плані акторської майстерності. У стрічці Ніколаса Столлера знайшлося місце для безлічі гегів, але при цьому вона не сприймається як фарс.



За воюючими сусідами в топі-5 розмістився кримінальний бойовик «Славні хлопці» з Райаном Гослінгом і Расселом Кроу в головних ролях. За тиждень до прем'єри фільм отримав чималу кількість захоплених відгуків від професійного співтовариства, але, як часто буває, глядачі не побачили в ньому того запалу, що сподобався критикам. У підсумку картина заробила всього $ 11,3 млн.

За постановку проекту взявся Шейн Блек, який розуміється в фільмах про копів-напарників, - він писав сценарій до «Смертельної зброї». «Славні хлопці» переносять глядача в 70-і роки, і Гослінг з Кроу органічно вписалися в образи охоронців закону. У Блека вийшло ідеальне кіно про друзів, які перемагають у фіналі і хвацько жартують по шляху.



Замикає огляд «Книга джунглів», ось уже шостий тиждень яка не бажає залишати топ-5. Ще $ 11 млн вирушили в скарбничку картини Джона Фавро, і тепер вона може похвалитися зібраними в домашніх кінотеатрах $ 327,5 млн. Примітно, що з усієї десятки кращих «Книга джунглів» втратила найменшу кількість глядачів - 35,6%.

Переглядів: 711 | Додав: Elnino | Теги: Протистояння, Angry Birds в кіно, Книга джунглів, Круті чуваки, новиин, касові збори, Сусіди 2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |