RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 5 » Мортен Тільдум влаштує гру з часом
17:04
Мортен Тільдум влаштує гру з часом
Один з майбутніх фільмів режисера Мортена Тільдума, драма «Пасажири», яка пов'язана з космічними подорожами, а тепер фільммейкер вирішив відправитися в подорож у часі. Як передає сайт Variety, Тільдум веде переговори про те, щоб очолити зйомки екранізації роману Лорен Бьюкес The Shining Girls.

Роботу над картиною веде студія MRC, що об'єднала зусилля з компанією Леонардо ДіКапріо Appian Way. Раніше режисером і сценаристом стрічки планував стати Денні Бойл, але він в результаті покинув проект.



Мова в оригінальному творі йде про Харпера Кертісе - серійного вбивцю з Чикаго зразка 30-х років. Одного разу він знаходить таємничий будинок з кімнатою, де є імена всіх дівчат, яких йому належить вбити. З цієї кімнати Харпер може переміщатися в будь-який часовий період - зустрічатися зі своїми жертвами, спостерігати за ними і забирати життя, щоб після безслідно зникати. Здавалося б, ідеальна схема ... Але одна з дівчат виживає і звертається за допомогою до журналіста, щоб знайти маніяка і вивести його на чисту воду.

Мортен Тільдум - номінант на премію «Оскар» за «Гру в імітацію». Крім уже згаданих «Пасажирів», які знаходяться на стадії постпродакшену, режисер також планує очолити зйомки фільму The Last Days of Night, що розповідає про протистояння Томаса А. Едісона і Джорджа Вестінгауза.
Переглядів: 1122 | Додав: Elnino | Теги: Лорен Бьюкес, The Shining Girls, кіно, екранізація, Мортен Тільдум, новии | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |