RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 28 » «Монстри на канікулах 2» очолили бокс-офіс США
17:27
«Монстри на канікулах 2» очолили бокс-офіс США
В останній вікенд вересня лідерство в американському бокс-офісі, як і минулого тижня, захопили новачки прокату. Так, першу сходинку фінансового рейтингу зайняв анімаційний фільм Геннді Тартаковського «Монстри на канікулах 2». Судячи з того, що сімейка Дракули з готелю «Трансільванія» зуміла вичавити з відвідувачів кінотеатрів $ 47,5 млн., глядачі втомилися від екшену і жахів і зволіли всім жанрам веселий сімейний мультик.

У сиквелі «Монстрів на канікулах», з якими кіномани вперше познайомилися в 2012 році, Дракула звикає до ролі дідуся. І поки його донька Мевіс зі своїм чоловіком відправляється у відпустку, Драк в компанії старих друзів вчить онука бути справжнім монстром.



З великим відставанням від першого місця йде нова комедія Ненсі Майерс «Стажер». Дует Роберта Де Ніро і Енн Хетеуей залучив дорослу аудиторію і заробив у свої перші вихідні $ 18,2 млн. Глядачам припала до душі історія про те, як 70-річний чоловік вирішує змінити своє життя і потрапляє на стажування в компанію до молодої Джулс Остін. Майерс, будучи ветераном романтичних комедій, прекрасно розуміє, як потрібно створювати затишне і легке кіно. Критики відзначили, що за грою Де Ніро і Хетеуей приємно спостерігати, а сам фільм не намагається нав'язати глядачам якусь мораль. Та й шанувальники творчості самої Маейрс в її новій роботі напевно не розчаруються.



На третій позиції рейтингу опинився лідер минулого тижня - фільм Уеса Болла «Той, що біжить лабіринтом: Випробування вогнем». За минулий уїкенд Томас і компанія зібрали додаткові $ 14 млн, всього ж в скарбничці у глейдерів на даний момент лежить $ 51,7 млн. Критики випробували змішані почуття після перегляду сиквела «Того, що біжить в лабіринті». Торік перша частина трилогії, заснованої на романах Джеймса Дашнер, стала для кіноманів справжнім відкриттям. Головною ж помилкою сиквела, на думку рецензентів, став той факт, що головні герої вибралися з лабіринту. Болл сповна скористався тим, що у нього з'явилося місце для маневру - екшен-сцени в фільмі вийшли ефектними. Але глядачі справедливо помітили, що постановник обрушив на голови своїх персонажів всі біди, які тільки можна було побачити в блокбастерах останніх років.



Четвертим у фінансовому заліку завершив вихідні фільм Бальтазара Кормакура «Еверест». Після того, як минулого тижня стрічка вийшла в обмежений прокат вона зуміла пробратися до п'ятірки бокс-офісу, від минулого вікенду прогнозисти чекали набагато більшого. «Евересту» вдалося заробити лише $ 13,1 млн., а загальна домашня каса драми становить $ 23,1 млн. Враховуючи виробничий бюджет в $ 55 млн, творцям стрічки доводиться розраховувати на світовий ринок, де справи у неї йдуть набагато краще. Та й професійні критики залишилися задоволені фільмом, оцінивши вдало підібраний акторський склад, реалістичність побаченого на екрані і доречний музичний супровід.



Замикає ж п'ятірку лідерів кримінальна драма «Чорна меса». Джонні Депп в образі гангстера Уайти Балджера поклав у свою скарбничку ще $ 11,5 млн. Всього ж мафіозі з Бостона заробив $ 42,6 млн., за два прокатні тижні в домашніх кінотеатрах. Найбільша цінність фільму - це, звичайно, гра Деппа, який в одну мить перетворюється з приємної і милої людини в психопата, не здатного прощати. А в числі недоліків картини критики відзначили той факт, що режисер Скотт Купер так і не зміг повністю розкрити характер настільки неоднозначного мерзотника.

Переглядів: 630 | Додав: Elnino | Теги: Чорна меса, Монстри на канікулах 2, стажер, касові збори, Еверест | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |