RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 10 » «Моцарта в джунглях» продовжено на третій сезон
20:44
«Моцарта в джунглях» продовжено на третій сезон
Потоковий сервіс Amazon прийняв рішення продовжити серіал про музикантів Нью-йоркського симфонічного оркестру "Моцарт в джунглях" на третій сезон. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Рішення прийнято менше місяця після того, як серіал здобув перемогу на "Золотому глобусі 2016", отримавши премії в двох категоріях - "кращий серіал - комедія або мюзикл" і "краща чоловіча роль в серіалі - комедія або мюзикл" (Гаель Гарсія Берналь).

Серіал виконавчих продюсерів Романа Копполи, Джейсона Шварцмана і Пола Вайца заснований на спогадах журналістки і музиканта Блер Тіндалл про творчих, захоплених членах оркестру і іграх розуму упереміш з політичними інтригами, в яких вони беруть участь, щоб вижити.



У третьому сезоні шоу до своїх ролей повернуться Лола Керк, Малкольм Макдауелл, Бернадетт Пітерс, Ханна Данн і Джейсон Шварцман, а талановиті музиканти під керівництвом енергійного диригента Родріго відправляться на гастролі до Європи. Виробництво третього сезону почнеться пізніше в поточному році.

"" Моцарт в джунглях "переповнений творчістю і пристрастю і пропонує глядачам щось справді унікальне, - сказав у своїй заяві глава Amazon Studios Джо Льюїс. - Amazon пишається тим, що в його активі перебувають два найризикованіших і захоплюючих комедійних серіали на сучасному телебаченні".
Переглядів: 802 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 3 сезон, Моцарт в джунглях, Mozart in the Jungle, новини, Amazon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |