RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Грудень » 27 » Мюзикл та біографічна драма позбавили "Хоббіта" лідерства
11:38
Мюзикл та біографічна драма позбавили "Хоббіта" лідерства
Фільм "Нескорений", постановником якого була Анджеліна Джолі, очолив американський прокат в Різдво. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, у святковий день картина заробила 15,6 мільйона доларів.

З невеликим відставанням на другому місці фінішував мюзикл "Чим далі в ліс ...", що зібрав 15,1 мільйона доларів. Варто відзначити, що цей фільм демонструється на значно меншій кількості екранів.



На третьому місці опинився "Хоббіт 3: Битва п'яти воїнств", який зумів побути в лідерах домашнього прокату лише одні вихідні. Його результат - 13,1 мільйона доларів.



Так як збори перших двох картин виявилися більшими, ніж обіцяли їм найоптимістичніші прогнози, можна очікувати, що за підсумками довгих святкових вихідних вони зароблять більше 40 мільйонів доларів кожен, що дозволить їм зберегти лідерство в північноамериканському прокаті. Що стосується "Хоббіта 3", то, найімовірніше, його збори складуть трохи більше 30 мільйонів доларів.

Старт "Нескореного" виявився третім за результативністю в грудні. Режисерський проект Анджеліни Джолі поступився лише "Шерлоку Холмсу", що стартував в 2009 році з 24,6 мільйона доларів, і "Знедолені", які заробили в 2012 році 18,1 мільйона доларів.

Переглядів: 476 | Додав: Elnino | Теги: Нескорений, бокс офіс, У темному темному лісі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |