RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 25 » «Мисливцю і Сніговій королеві» не вдалося здолати «Книгу джунглів»
13:19
«Мисливцю і Сніговій королеві» не вдалося здолати «Книгу джунглів»
На минулих вихідних (22-24 квітня) в північноамериканських кінотеатрах відбулася прем'єра фентезі «Мисливець і Снігова королева», але, картина нічого не змогла протиставити діснєєвській «Книзі джунглів».

Фільм Джона Фавро не поспішає розлучатися з першим місцем у топ-5 - в минулий уїк-енд стрічка додала в свою домашню скарбничку $ 60,8 млн. Разом у Мауглі і компанії диких тварин за два тижні в прокаті є $ 191,5 млн. На світовій арені « Книга джунглів» зібрала ще $ 96 млн і тепер з результатом $ 528,5 млн входить в п'ятірку найбільш касових фільмів нинішнього року.

З огляду на досягнення стрічки в прокаті, цілком виправданою здається інформація про те, що Disney готує сиквел, хоча Фавро згодом стверджував, що друга частина поки перебуває лише на стадії обговорення. При цьому «Книга джунглів» - черговий доказ того, що Мишачий будинок знає толк в перенесенні казкових історій на великі екрани.



Фільм «Мисливець і Снігова королева», на велике розчарування студії Universal, заробив втричі менше свого основного конкурента - всього $ 20,1 млн. Дистриб'ютори вже прогнозують, що фентезі не зуміє взяти планку в $ 60 млн в США при тому, що бюджет картини склав значні $ 115 млн, а перша частина в 2012 році вже на старті змогла зібрати $ 56,2 млн.

Картина Ніколя-Трояна не знайшла підтримки не тільки у глядачів, але і у критиків. За їх словами, єдине, на що варто подивитися, - це чудові наряди героїнь і талановитий дует Емілі Блант і Шарліз Терон. Однак приємний погляду візуальний ряд не рятує другу частину від непродуманості сценарію. Відзначили журналісти і той факт, що «Мисливець і Снігова королева» - черговий провальний фільм з Крісом Хемсвортом в головній ролі, не пов'язаний з кіновсесвітом Marvel.



Третій рядок фінансового рейтингу відійшов комедії «Перукарня 3», що завершила вихідні з результатом в $ 10,8 млн. Разом в скарбничці стрічки Малкольма Д. Лі є $ 36 млн. Критики високо оцінили триквел, зазначивши, що в ньому знайшлося місце не тільки жартам, але і обговоренню серйозних тем. Працівники перукарні на чолі з Айс Кьюбом сміливо висловлюються про політику, знаменитостей і щиро переживають за долю рідного Чикаго. Втім, ймовірно, не всій аудиторії розмови на злобу дня припали до душі.



«Зоотрополісу» вдається залишатися в топі-5 північноамериканського бокс-офісу ось уже восьмий тиждень поспіль. За минулий вікенд анімаційна стрічка втратила лише 19% глядачів і заробила додаткові $ 6,6 млн. Всього ж в домашніх кінотеатрах мультик зібрав $ 316,4 млн, а його досягнення в світі обчислюються сумою $ 907,1 млн. Буквально $ 13 млн не вистачає «Зоотрополісу» , щоб обійти другого «Шрека», що приніс своїм творцям $ 919,8 млн.



І замикає п'ятірку найкасовіших проектів за результатами вікенду комедія «Леді Бос» з Мелісою МакКарті в головній ролі. Актриса, якій, здається, по плечу будь-яка комічна роль, на цей раз постала в образі ділової леді, яка вирішила повернути собі колишню славу після звільнення з місць не таких віддалених. Однак, на відміну від попередніх робіт МакКарті, «Леді Бос» викликала чимало запитань у критиків і глядачів. Перші залишилися розчаровані сценарієм, а другі на минулих вихідних віднесли до кас кінотеатрів всього $ 6,1 млн. Загальний результат $ 49,5 млн при виробничому бюджеті в $ 29 млн - ще один невтішний підсумок тижня для студії Universal.

 
Переглядів: 824 | Додав: Elnino | Теги: Перукарня 3, Леді бос, Книга джунглів, новини, касові збори, Мисливець і Снігова королева | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |