RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 14 » «Мисливців на привидів» не випустять в китайський прокат
09:58
«Мисливців на привидів» не випустять в китайський прокат
Прокат фільму "Мисливці на привидів" в Китаї не відбудеться. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання The Hollywood Reporter. Стверджується, що творці картини не отримали дозволу від китайської влади.

Варто відзначити, що китайські цензори вельми негативно сприймають кінопроекти, в якому в тому чи іншому вигляді фігурують духи або пов'язані з ними культи. Однак у випадку з "мисливцями за привидами" причина може бути куди прозаїчніше.



Як стверджують анонімні джерела в державній структурі China Film Co., яка видає дозволи на прокат фільмів, просто порахували проект абсолютно безперспективним, тому що в основній своїй масі китайські глядачі не знайомі з франшизою і її міфологією. Перші дві серії ніколи не виходили в національний прокат.

Нагадаємо, що в картині з повністю оновленим складом мисливців знімалися Кріс Хемсворт, Кейт Маккіннон, Мелісса МакКарті, Крістен Уіг, Сігурні Уівер, Чарльз Денс, Білл Мюррей, Леслі Джонс, Елізабет Перкінс, Ден Ейкройд і інші актори.

За прогнозами, вона може заробити в прем'єрні вихідні в Північній Америці близько 50 мільйонів доларів, що не можна назвати успішним стартом для проекту такого рівня в літній сезон.
Переглядів: 671 | Додав: Elnino | Теги: заборона, китай, Мисливці на привидів, новини, прокат | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |