RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 15 » Мішель МакЛарен очолить зйомки другого спін-оффу «Зоряних війн»?
15:46
Мішель МакЛарен очолить зйомки другого спін-оффу «Зоряних війн»?
Журналісти Meet The Movie Press діляться чутками про те, що студія Disney розглядає кандидатуру Мішель МакЛарен на пост режисера другого спін-оффу космічної саги «Зоряні війни».

На початку травня режисерське крісло поки безіменного фільму покинув Джошуа Транк. Студія Disney досі зберігає в секреті подробиці сюжету спін-оффу, але ходять чутки, що його головними героями виявляться Хан Соло і Боба Фетт. Конкурентами Мішель в боротьбі за звання рульового проекту вважаються, Джон Фавро і Меттью Вон.

У послужний список МакЛарен входять такі популярні серіали, як «Секретні матеріали» (The X Files), «Ходячі мерці» (The Walking Dead), «Пуститися берега» (Breaking Bad) і «Краще телефонуйте Солу» (Better Call Saul) . Торік вона очолила роботу над екранізацією коміксу про Чудо-жінку, але вже через кілька місяців була змушена покинути проект через креативні розбіжності з керівництвом Warner Bros. За чутками, Мішель також претендує на режисерське крісло першого в історії кіновсесвіту Marvel сольного фільму про жінку-супергероїню - «Капітан Марвел».



Тим часом зірка серіалу «Пуститися берега» Аарон Пол оголосив в твіттері про важливу подію у своєму житті, але поки не став вдаватися в подробиці. Інсайдери будують припущення про те, що актор може натякати на отримання ролі в спін-оффі «Зоряних війн». Чутки про участь Пола в одному з нових фільмів саги з'явилися наприкінці минулого року.



При цьому інсайдери не виключають, що Пол міг мати на увазі роль в екранізації «Темної вежі» Стівена Кінга, робота над якою недавно зрушила з мертвої точки.
Переглядів: 678 | Додав: Elnino | Теги: Аарон Пол, Зоряні Війни, Мішель Макларен, новиин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |