RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 28 » Міранда Отто отримала головну роль у ребуті «24 години»
21:31
Міранда Отто отримала головну роль у ребуті «24 години»
"Випускниця" "Батьківщини" Міранда Отто отримала головну роль у ребуті франшизи "24 години", "24: Legacy" каналу Fox. Вона приєднається до затвердженого кількома днями раніше виконавця титульної ролі Корі Хоукінса. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

У новому телепроекті, який мають намір структурно зняти в тому ж стилі, що і оригінал з Кіфером Сазерлендом, буде представлений новий акторський склад і персонажі. У центрі уваги виявиться герой війни (Корі Хоукінс, "Голос вулиць"), який повертається в США. Шлейф колишніх проблем змушує його звернутися за допомогою в антитерористичний підрозділ. Спільними зусиллями вдається запобігти потенційному терористичному акту, можливо, наймасштабнішому в історії країни.



Отто зіграє Ребекку Інгрем, колишню главу підрозділу. Тепер заміжня за сенатора Джона Донована (кастинг на роль ще ведеться), Ребекка не може звільнитися від думок про своє колишнє робоче місце, яке вона покинула.

Участь у п'ятому сезоні "Батьківщини" каналу Showtime привернула увагу агентств з кастингу до актриси, яка вже отримала ряд пропозицій.
Менні Кото і Еван Кац напишуть сценарій і розділять функції виконавчих продюсерів з Ховардом Гордоном і Брайаном Грейзером. Стівен Хопкінс зніме пілот, про що було офіційно оголошено на виставці Television Critics Association.
Переглядів: 723 | Додав: Elnino | Теги: Міранда Отто, ребут, 24 години, Fox, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |