RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Лютий » 11 » Ми побачимо юність Пітера Паркера?
13:56
Ми побачимо юність Пітера Паркера?
Як повідомляє Variety, студія Sony приступила до пошуків нового виконавця ролі Пітера Паркера. Вчора стало відомо про те, що Людина-павук приєднається до кіновсесвіту Marvel, але Sony збереже останнє слово в питаннях креативного розвитку франшизи і кастингу.

За відомостями інсайдерів, керівництво компанії Sony розраховує показати в перезавантаженні юність Пітера Паркера, зробивши однією з основних локацій фільму школу Midtown High. Боси студії планують приділити увагу не тільки боротьбі Людини-павука зі злочинністю, але і складним відносинам головного героя з однолітками.

Ще на стадії переговорів про передачу частини прав на супергероя ходили чутки про те, що Marvel хоче представити Паркера глядачам вже в якості готового борця зі злом, не витрачаючи час на його передісторію. Раніше повідомлялося, що на цю роль претендував Райан Гослінг, але тепер студія Sony наполягає на зміні вектору розвитку проекту.



Перша поява нового виконавця ролі Людини-павука на екранах очікується в блокбастері «Перший месник: Громадянська війна», а сам Пітер Паркер може стати першим в історії кіновсесвіту Marvel супергероєм-підлітком. На даний момент керівництво Sony розглядає кандидатури Ділана О'Брайна («Той, що біжить лабіринтом») і Логана Лермана («Лють»).



Найближчим часом боси Sony також приступлять до пошуків нових сценаристів і режисера сольного фільму про знаменитого супергероя. Marvel розраховує почати зйомки «Громадянської війни» навесні, а тому ім'я нового виконавця ролі Пітера Паркера може бути оголошено вже в самий найближчий час.



«Перший месник: Громадянська війна» вийде в український прокат 6 травня 2016, а світова прем'єра сольного фільму про Людину-павука запланована на 28 липня 2017 року.
Переглядів: 653 | Додав: Elnino | Теги: Пітера Паркер, Marvel, Людина павук, Перезавантаження | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |