RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 30 » Меттью МакКонахі відмовився від ролі лиходія в «Вартових Галактики 2»
00:44
Меттью МакКонахі відмовився від ролі лиходія в «Вартових Галактики 2»
Популярний голлівудський актор Меттью МакКонахі відхилив пропозицію студії Marvel зіграти лиходія у фільмі "Вартові галактики 2". Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання Comingsoon.

Про якого саме персонажа йде мова, не уточнюється, але передбачається, що, найімовірніше, МакКонахі було запропоновано перевтілитися в таємничого батька Пітера Квілла. Причина, по якій актор відмовився від участі в проекті, також не називається.

Нагадаємо, що творець першого фільму Джеймс Ганн вже приступив до роботи над сценарієм продовження з робочою назвою "Вартові галактики. Том 2". Очікується, що зйомки стартують в першій половині 2016 року з прицілом на прем'єру 5 травня 2017 року. У сиквелі будуть зніматися Кріс Претт, Зої Солдана, Дейв Батіста, Він Дізель, Бредлі Купер, Майкл Рукер та інші популярні актори.

Нагадаємо, що фільм "Вартові галактики" був випущений в серпні 2014 року. При виробничому бюджеті в 170 мільйонів доларів картина заробила в світовому прокаті більше 774 мільйонів доларів, ставши одним з найкасовіших кінопроектів року.



Що стосується Меттью МакКоннахі, то в 2016 році шанувальники творчості актора зможуть побачити його в картині "Оцет мільярдера" і "Вільний штат Джонса".
Переглядів: 498 | Додав: Elnino | Теги: Меттью МакКонахі, новини кіно, Вартові галактики. Том 2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |