RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 18 » Меттью МакКонахі розповів про переговори з Marvel і DC
17:44
Меттью МакКонахі розповів про переговори з Marvel і DC
Меттью МакКонахі отримав кілька пропозицій взяти участь в екранізаціях коміксів Marvel і DC, але вони не здалися йому привабливими. Про це сам актор розповів в інтерв'ю виданню Variety.

"Я прочитав кілька сценаріїв фільмів Marvel і DC і провів ряд переговорів про участь у них. Природно, я не скажу вам про що там йде мова або йшла. Загалом, було щось таке. Поки нічого з цього мені не підійшло. Але я відкритий для пропозицій ", - сказав актор.

На прохання кореспондента уточнити, що буде вирішальним фактором у виборі того чи іншого проекту, МакКонахі уточнив, що "цікавий сценарій і гонорар". За його словами, він також думає про свою готовність стати учасником проекту, який може складатися з декількох частин, тобто бути пов'язаним контрактом на кілька років, і "раз за разом їздити в прес-тури з однією і тією ж групою людей".



Відзначимо, що МакКонахі вже доводилося грати і в пригодницьких, і у фантастичних фільмах. Однією з останніх на момент написання даної замітки його робіт в цьому жанрі стала роль в картині "Інтерстеллар". Сльозливість його персонажа була відзначена в безлічі пародійних роликів, створених аматорами кіно і розміщених на сторінках відеосервісу YouTube.
Переглядів: 553 | Додав: Elnino | Теги: новини, Меттью МакКонахі, Marvel, DC, кіно | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |