RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 17 » Меттью МакКонахі покликали в екранізацію «Темною вежі»
19:18
Меттью МакКонахі покликали в екранізацію «Темною вежі»
Меттью МакКонахі ("Інтерстеллар") отримав запрошення зіграти одну з головних ролей в екранізації серії творів Стівена Кінга під назвою "Темна вежа". Про це повідомляють видання The Wrap і The Hollywood Reporter. Перше стверджує, що популярному акторові була запропонована роль мандрівного лицаря Роланда Діскейна, друге припускає, що йому дістанеться роль лиходія на ім'я Рендалл Флегг.

Обидва видання підкреслюють, що сторони поки знаходяться на самій ранній стадії переговорів. Представники студії Sony Pictures не коментують процес кастингу. Варто відзначити, що ім'я МакКонахі вже згадувалося раніше в новинах про екранізацію іншого відомого твору Кінга - "Протистояння". Передбачалося, що в цьому кінопроекті він також може зіграти роль Флегга, що фігурує в кількох книгах письменника.



На момент написання даної замітки постановником першого фільму за мотивами серії "Темна вежа" числився Ніколай Арсел, який зняв раніше картину "Королівський роман". Продюсером проекту виступить Рон Ховард, який раніше планував зайняти режисерське крісло.
Нагадаємо, що сюжет "Темної вежі" будується навколо Діскейна, мандрівнка по світу в пошуках таємничої Темної вежі, міфічного місця, що утримує всі світи від руйнування і хаосу.

Прем'єра фільму відбудеться 13 січня 2017 року.
Переглядів: 546 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Темна вежа, новини, Меттью МакКонахі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |